Karamarko: Milanović gubi kontrolu, nervozan je, ne odgovara na pitanja i prelazi sve granice

Foto: Davor Pongračić / Cropix
 
NAPUŠTANJE sabornice od strane premijera Zorana Milanovića komentirao je šef HDZ-a Tomislav Karamarko. "Premijer cijelo vrijeme ne odgovara na pitanja i prelazi sve granice", kaže Karamarko. "Apeliramo da se spusti lopta, država je u prevelikim problemima, gospodarstvo je praktički u kolapsu", dodao je.

"Leko je statist u predstavama koje režira Milanović"

"Ljudi, moramo se zabrinuti, a ne da on meni odgovara 'e šta ti, nisi ti bio u Saboru'. O čemu on priča? Ako će moj boravak od 0 do 24 u Saboru doista podignuti gospodarstvo ove države, ja ću to napraviti i spavat ću ovdje, ali on koji je zadužen da to napravi sa svim operativnim mehanizmima koje ima u rukama, on je definitivno dužan nešto reći hrvatskoj javnosti, a ne prosipati ovaj kvaziintelektualizam i svoju nervozu, komplekse koje na neki način izražava", rekao je Karamarko koji je kritičan bio i prema predsjedniku Sabora Josipu Leki.


"Tragično je vođenje ove sjednice. Ja sam rekao gospodinu Leki da doista vrijeđa Hrvatski sabor da je dočekao ovakvog predsjednika koji je naprosto jedan mali asistent i statist u predstavama koje režira Milanović. Milanović ne zna odgovoriti na pitanje, vrijeđa, vidite da gubi živce, ne može se kontrolirati i ovo naprosto nije u redu. Vidjeli ste njegove intervencije u Poslovnik. Tko je on? Ovu sjednicu treba voditi predsjednik Sabora, nitko od nas", kaže Karamarko.

Što je Milanović dobacio HDZ-ovcima?

Po izlasku iz sabornice, Milanović je HDZ-ovcima nešto dobacio, tvrdi Karamarko.

"Dečki, nije fer. Nešto je počeo pričati, ali nerazumljivo. Ne znam, to će on znati bolje", prepričao je Karamarko.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara