Karamarko: Nismo odlučivali o Kosor i Šeksu, ima važnijih stvari

Karamarko: Nismo odlučivali o Kosor i Šeksu, ima važnijih stvari

Foto: Vlado Kos / Cropix

"NISMO odlučivali o Jadranki Kosor i Vladimiru Šeksu. Mislim da za naše građane to trenutno nije najvažnija stvar", kazao je Tomislav Karamarko novinarima nakon sjednice Nacionalnog vijeća.

Podsjećamo, nagađalo se da će na današnjoj sjednici biti odlučeno hoće li Kosor i Šeks zadržati potpredsjednička mjesta u Saboru. Ta je odluka, međutim, ipak odgođena. "Kadrovska pitanja bit će riješena idućeg tjedna", kazao je Karamarko.

Osnovana "vlada u sjeni"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Pojedinih kadroviranja ipak je bilo: Tomislav Čuljak postao je novi politički tajnik HDZ-a, Davor Ivo Stier je međunarodni tajnik, a na mjestu glasnogovornice će Sunčanu Glavak zamijeniti Silvana Oruč Ivoš, bivša novinarka Vjesnika.

Na sjednici Nacionalnog vijeća osnovana je takozvana "vlada u sjeni", odnosno formirani su stručni odbori čija je zadaća proučavati poteze vlade Zorana Milanovića. Karamarko je poručio da je za građane sada najvažnije koliko će se HDZ angažirati oko rasta njihovog standarda.

"Dali smo Vladi 200 dana mira"

"Zadnjih šest mjeseci HDZ se bavio sam sobom. Ova je Vlada od nas dobila 200 umjesto 100 dana mira", kazao je Karamarko, te najavio ofenzivu. Tvrdi da nije zadovoljan radom Sabora, te da neće podržati najavljeno rezanje socijalnih prava.

"Nemamo nikakve rezultate, bilježe se samo negativni trendovi", poručio je Karamarko.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara