Karamarko i Brkić zajedno pred novinarima: "Evo baš smo se potukli tu iza ćoška"

Karamarko i Brkić zajedno pred novinarima: "Evo baš smo se potukli tu iza ćoška"

Foto: Hina

"GOSPODA koja se bave anketama u CRO Demoskopu i sličnim agencijama se očito šale i prave čitavu javnost blesavom", komentirao je Tomislav Karamarko novo istraživanje rejtinga političara i političkih stranaka.

Šef HDZ-a tvrdi da je njegova koalicija u uvjerljivoj prednosti pred vladajućima. "Na izborima smo pobijedili s 12 posto razlike, a sada opet ispada kao da je razlika tri posto. Oni kao da su prespavali izbore", kaže Karamarko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da je to loša referenca za njihovu budućnost. Ne znam s kim će u budućnosti raditi kada su se u zadnje dvije i pol godine pokazali kao nestručni i neprofesionalni", rekao je Karamarko novinarima u Osijeku.

Pred novinare je Karamarko izašao u društvu glavnog tajnika stranke Milijana Brkića. Demantirao je glasine da je u sukobu sa svojim glavnim operativcem.

"Evo baš smo se sad tu iza ćoška potukli", posprdno je rekao Karamarko i dodao: "Dosadile su nam već te gluposti i napisi kao u meksičkim sapunicama. Radi se o očitom pokušaju dezavuiranja naše stranke i odnosa u HDZ-u. Čvršći smo i jači nego što smo ipak bili".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara