Karamarko u Omišu: Otkad vodim HDZ, došlo nam je osam tisuća mladih

Karamarko u Omišu: Otkad vodim HDZ, došlo nam je osam tisuća mladih

Foto: Ante Čizmić (Cropix)

PREDSJEDNIK HDZ-a Tomislav Karamarko boravi u Dalmaciji. Danas je u Omišu, sutra u Makarskoj. Slave se obljetnice HDZ-a u tim gradovima i finaliziraju posljednji detalji za izbore i formiranje velikog desnog bloka koji bi na čelu s kandidatom za župana Zlatkom Ževrnjom trebao pomesti lijevi blok kojeg formiraju don Ivan Grubišić i SDP.

Omiš je postojani bastion HDZ-a, u svibnju će po još jedan mandat dugogodišnji gradonačelnik Ivan Škaričić. U Makarskoj je na vlasti HDZ-ov Ivan Ožić Bebek, a Karamarko se nada da će tako ostati i nakon lokalnih izbora. Ževrnja bi svoju kandidaturu trebao objaviti za koji dan.

"Nesposobna Vlada ukida porez na bunde i dragulje, a narod gladuje..."

Šef HDZ-a nije na proslavi obljetnice u Omišu štedio kritike na račun vlasti. "Ova Vlada je totalno nesposobna. Ukidaju porez na bunde i dragulje, a narod gladuje i pretura po kontejnerima", konstatirao je Karamarko praćen oduševljenim aplauzom članstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HDZ bogatiji za osam tisuća mladih članova

Da na mladima svijet ostaje, to znaju i u HDZ-u. U Omišu je stranka postala brojnija za 40-ak mlađih članova. Interes za učlanjivanje u HDZ je golem, pohvalio se Karamarko, a za pravo mu daju i aktualna istraživanja po kojima mladi preferiraju baš njegovu stranku.

"Otkako HDZ ima novo vodstvo, pristupilo nam je osam tisuća mladih", otkrio je Karamarko. Ako je istinit, rezultat je uistinu spektakularan s obzirom na sve što se događalo...

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara