"Karamarkovi umirovljenici": Zašto novac mirovinskih fondova mora ići u gubitaška brodogradilišta?

"Karamarkovi umirovljenici": Zašto novac mirovinskih fondova mora ići u gubitaška brodogradilišta?

Foto: Ronald Goršić (Cropix)

"SADA je valjda definitivno svima jasno da sa ovakvom Vladom od boljeg sutra za građane Hrvatske neće biti ništa. Poreznom presijom samo se još više unosi nemir i vrši daljnje osiromašenje već i onako do ruba siromaštva dovedenih građana. Umirovljenici u čudu gledaju kako se novac mirovinskih fondova kani usmjerIti u brodogradilišta gdje je samo gubitak zagarantiran, poljoprivrednici ostaju bez značajnog dijela poticaja što će dovesti do daljnjeg pada poljoprivredne proizvodnje, investitori kojih je svakim danom sve manje i dalje lupaju glavom u razne birokratske zidove, a kako smo vidjeli prije neki dan i kreditni rejting nam je opet srezan što znači da će mo se u buduće zaduživati po još većim kamatama….. i dokle sve ovo i ovako uopće može ići?? Kako god bilo, jedno je sigurno, a to je da beskonačno sigurno ne može", stoji u priopćenju o aktualnom stanju u državi kojeg potpisuje Blok umirovljenici zajedno (BUZ).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BUZ koji je već dio koalicije HDZ-a Tomislava Karamarka smatra kako je nužna  žurna izrada "sveobuhvatnog dugoročnog gospodarskog razvojnog plana za Hrvatsku", a dok se ne donese jedan takav dokument svi pokušaji ove ili bilo koje druge Vlade su unaprijed osuđeni na propast.
 
"Kukuriku Vlada je izgleda toliko arogantna ili slijepa da uopće ne shvaća kako visi o tankoj niti strpljenja mase koja neće moći izdržati još dugo", zaključuje se na kraju.  

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara