Kineska delegacija obilazi Kvarner

Kineska delegacija obilazi Kvarner

Foto: HR Foto (mima7)

U ORGANIZACIJI TZ Kvarnera na Kvarneru boravi visoka delegacija iz kineske pokrajine Shanxi, koja je prethodno posjetila Italiju, boravila kratko u Istri, te jučer i danas boravi na Kvarneru u studijsko-inspekcijskom obilasku regije. Radi se o predstavnicima turizma, gospodarstva i politike, kojima TZ Kvarnera predstavlja turističku ponudu Kvarnera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cilj je upoznavanje delegacije s najvažnijim značajkama turističke ponude s naglaskom na kulturni turizam i u sklopu toga upoznavanje sa stilom života na Kvarneru, zatim s gospodarskim prilikama, ali i općenito s društvenom scenom Kvarnera. Naime, delegacija istražuje mogućnosti suradnje dviju regija, prvenstveno na polju turizma.

Gosti su jučer razgledali grad Krk, te Vrbnik gdje im je prezentiran uzgoj i proizvodnja žlahtine, kao i gastronomija otoka Krka i regije Kvarner. Program se nastavlja boravkom u Opatiji i Kastvu, a posebno će se predstaviti projekte upravljanja destinacijom Kvarner i istaknuti turističke proizvode za koje bi kineski gosti mogli imati interesa.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara