Kolarić se pobunila protiv Milanovića: U stranci vlada strah! Svi se kriju iza anonimnih izvora!

Foto: Facebook

"U STRANCI vlada strah! Žalit ću se na odluku o izbacivanju i konzultirat ću se s odvjetnikom", izjavila je Aleksandra Kolarić, kandidatkinja za potpredsjednicu zagrebačkog SDP-a koja je kolumnom na Indexu kritizirala premijera Zorana Milanovića zbog svađe s Europskom komisijom vezano uz sporni zakon "lex Perković".

Zbog ovog teksta je Milanović izbacio Aleksandru Kolarić iz SDP-a

Kolarić je kazala za Dnevnik 3 HRT-a kako je šokirana odlukom i brzinom kojom je donesena, ali i činjenicom da je odluka o izbacivanju bila gotovo jednoglasna. Kaže kako je na njenu stranu stao samo Davor Bernardić, šef zagrebačkog SDP-a.

Kolarić smatra kako nije bila preoštra u kolumni jer smatra da se ovdje radi o nacionalnom interesu koji je iznad svega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Lex Perković se mora povući, to je svima jasno osim Milanoviću" jasno je poručila Kolarić.

Kaže kako joj nije poznato da je SDP ikada izbacio zbog verbalnog delikta. Kaže kako je njena krivnja što je javno izrazila svoj stav, a ne kao neki "visoki izvor iz vlade".

Gordan Maras otkazao je gostovanje u Dnevniku, a Mirando Mrsić poslao je medijima priopćenje u kojem navodi da su tvrdnje Aleksandre Kolarić neistinite.

"Neistinite su tvrdnje Aleksandre Kolarić objavljene u medijima da sam na predsjedništvu SDP-a zahtijevao raspravu o njenom otvorenom pismu, koje su neki članovi predsjedništva već ranije javno kritizirali, kao i inicirao odluku o njenom isključenju iz stranke. U svojim istupima i programu zalažem se za otvoren dijalog i jedinstvo stranke, uvažavanje svih stavova i mišljenja ali sam protiv poziva na rušenje demokratski izabranog vodstva. Kupovanje jeftinih bodova kandidatu kojeg podržava plasiranjem lažnih informacija ne služe na čast osobi koja u svojim istupima nastoji pokazati da je za demokratizaciju stranke", stoji u priopćenju.  ‎

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara