Kolnici su mokri i skliski, a vožnju usporava i magla

Kolnici su mokri i skliski, a vožnju usporava i magla

Foto: Shutterstock

U VEĆEM dijelu Hrvatske kolnici su mokri i skliski od kiše, magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice u Hrvatskom primorju, Gorskom kotaru, Lici i Slavoniji.

Magle ima i na dionicama autocesta: A1 između Bosiljeva i tunela Sveti Rok, A3 Bregana-Lipovac između Nove Gradiške i Lipovca, duž cijele A5 Osijek-Sredanci te na A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i Bosiljeva 2. Na cestama u gorju i duž Jadranske magistrale (DC8) mogući su odroni, izvjestio je jutros Hrvatski autoklub.

Zimski su uvjeti na državnoj cesti DC42 u mjestu Poljanak. Zabrana je prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama dok je za ostala vozila obavezna zimska oprema.

Cesta Posavski Podgajci - Gunja zatvorena za sav promet

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Na državnoj cesti Duga Resa-Josipdol (DC23) u mjestu Šeketino Brdo vozi se jednim trakom, zbog vode na kolniku. Državna cesta Posavski Podgajci-Gunja (DC214) zatvorena je za sav promet (do 2. ožujka). Obilazak je županijskim cestama Vrbanja-Drenovci.

Od 8 do 16 sati povremeno se zatvara županijska cesta na dionici Dabar-Laktac, zbog razminiranja. Vozila će biti propuštana svakog punog sata po 15 minuta.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara