Kotromanović o poziranju za Čermaka: Nisam maneken, ali sam možda kreten

Kotromanović o poziranju za Čermaka: Nisam maneken, ali sam možda kreten

Foto: Hina, Audio: Media servis

MINISTAR obrane Ante Kotromanović čijom se fotografijom na Facebooku okoristila tvrtka generala Ivana Čermaka kao bi "sanirala" štetu nastalu akcijom Oktan u kojoj je utvrđeno da se na tri benzinske crpke Croduxa toči loše gorivo u četvrtak je odgovorio na pitanja o potencijalnom sukobu interesa i promidžbi privatne tvrtke u ulozi javnog dužnosnika.

Na konstataciju novinara kako je fotografiran kao "svojevrsni maneken za točenje na Croduxovim postajama" te pitanje priznaje li Vladino istraživanje ili ne, Kotromanović odgovara:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prvo, nisam maneken jer sam neuhranjen i fali mi masnoća. Drugo, ja mislim da sam možda kreten. Zašto - zato što ne koristim službeni automobil 24 sata, a imam pravo jer sam štićena osoba. Koristio sam privatni automobil, a točim gorivo na tim pumpama od kad znam za sebe. Za mene je to nabolje gorivo na svijetu i drugo ništa me ne interesira. Ne interesiraju me analize kvalitete goriva, meni se nikad nije dogodilo da moj auto stane".

Upitan ponovno nije li to što toči gorivo na Croduxovim postajama znak potpore vlasniku, Ivanu Čermaku, ministar ponavlja: "To je za mene najbolje gorivo na svijetu i to kažem zato jer ga stalno točim na tim crpkama".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara