Kriminal u Vinkovcima: Opljačkan kiosk, dvojica muškaraca od 62-godišnjaka iznuđivala novac

Ilustracija: Shutterstock

POLICIJSKA uprava vukovarsko-srijemska izvijestila je danas o pljački kioska i iznuđivanju novca koji su se dogodili na području Vinkovaca.

Nepoznati maskirani počinitelj je uz prijetnju oružjem od 24-godišnje uposlenice kioska u ulici Bana J. Jelačića u Vinkovcima, otuđio više desetaka tisuća kuna. Razbojništvo se dogodilo jučer, 2. veljače, oko 18,00 sati, a nepoznati počinitelj se, nakon što mu je 24-godišnjakinja predala novac, udaljio u nepoznatom smjeru. U tijeku je kriminalističko istraživanje.

Policijski službenici Policijske uprave vukovarsko-srijemske, postupajući po zaprimljenoj kaznenoj prijavi, proteklog vikenda dovršili su kriminalističko istraživanje nad 50-godišnjakom i 46-godišnjakom iz Vinkovaca, zbog postojanja sumnje da su počinili kazneno djelo iznude nad 62-godišnjakom iz Vinkovaca.

Tijekom kriminalističkog istraživanja, utvrđeno je da su osumnjičeni radi stjecanja protupravne imovinske koristi, koncem siječnja 2014. godine, uporabom sile i ozbiljnom prijetnjom, zatražili od oštećenog da im preda novčani iznos od više desetaka tisuća kuna.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara