Kvartovi uz stadion bez kemijskih zahoda: Smrad urina ne smeta splitskoj vlasti

Kvartovi uz stadion bez kemijskih zahoda: Smrad urina ne smeta splitskoj vlasti

Foto:  Instagram/Ultra Europe, Hina

JUTROS se na Split sručila obilna kiša. Pomoć prirode dobro će doći da se speru fiziološke izlučevine posjetitelja Ultre. Naime, prvu večer održavanja festivala postalo je jasno da su sanitarni čvorovi na i oko stadiona deficitarni pa su mnogi posjetitelji Ultre bili prisiljeni snaći se kako mogu.

Kemijski zahodi u kvartovima najbližima Poljudu uopće nisu ni postavljeni premda se još od prošle godine znalo da bi to bilo više nego potrebno.

Spinut i Skalice svakako su najugroženiji jer se mladi prije dolaska na stadion pripremaju da na Ultru stignu u primjerenom "high" izdanju. Zna to potrajati satima pa su uslijed nedostatka priručnog WC-a mnogi obavljali malu i veliku nuždu gdje su stigli...

U Gradu Splitu odgovorili su nam da kemijske zahode u kvartovima nisu postavljali jer "nisu bili u mogućnosti utvrditi koridore prolaska posjetitelja te zbog velikog područja". Odgovor ne čudi i baš je u stilu Ive Baldasara koji najčešće govori bez da je uopće svjestan sadržaja koji mu izlazi iz usta. Reklo bi se, kakav gradonačelnik, takvi i pročelnici... Provjerili smo jesu li zvali predsjednika kotara Spinut da se kod njega raspitaju o koridorima. Nisu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HNS-ovcima i splitskom dogradonačelniku uopće ne smeta zapišavanje ispred stranačkih prostorija

Možda ni nisu trebali jer je jedna od najzapišanijih ulica prošle godine bila fra Bonina u Spinutu u kojoj inače prostorije ima i ogranak HNS-a kojim šefuje splitski dogradonačelnik Goran Kovačević. Smrad urina, ispostavilo se, uopće ne smeta splitskim "narodnjacima" i dogradonačelniku Kovačeviću. Da imaju obraz debel kao đon, to smo znali, a sada znamo i da im ni osjet njuha nije u funkciji. Ili ih jednostavno nije briga.  

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara