Lorencin u dvodnevnom posjetu pokrajini Štajerskoj


MINISTAR turizma Darko Lorencin u pratnji direktorice Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice Meri Matešić te drugih suradnika i predstavnika drugih ministarstava, 23. i 24. rujna posjetit će austrijsku pokrajinu Štajersku.

Kako su priopćili iz Ministarstva, cilj posjeta je upoznavanje s iskustvima Štajerske u povlačenju sredstava iz fondova Europske unije za izgradnju turističke infrastrukture i razvoj posebnih turističkih proizvoda te za obrazovanje turističkih kadrova.

Ministar će se tijekom posjeta službeno susresti s predstavnicima Štajerske pokrajinske Vlade te parlamenta s kojima će razgovarati o sufinanciranju projekata iz fondova Europske unije u pokrajini Štajerskoj.

Tijekom svog obilaska ministar će u pratnji suradnika obići i turističke škole u Bad Gleichenbergu, golf igralište Kloch te toplice Bad Tatzmasdorf, kao primjere dobre prakse u Štajerskoj.

Također, ministar će se zajedno s direktoricom Hrvatske turističke zajednice Meri Matešić susresti sa upraviteljem Steieriche Tourismus GmbH Georgeom Bliem, s kojim će razgovarati o štajerskom turističkom marketingu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara