Majka ostavila novorođenče susjedu pred vratima pa ga za sat i pol tražila natrag

Majka ostavila novorođenče susjedu pred vratima pa ga za sat i pol tražila natrag

Foto: Shutterstock

BEBA stara šest dana, koju je majka ostavila na otiraču pred vratima stana u vojvođanskom Žitištu, u dobrom je stanju, priopćili su iz Opće bolnice “Đorđe Jovanović”, koja je zbrinula djevojčicu.

Bebu je ispred svog stana pronašao u nedjelju navečer Bojan Miholjčić. Čuo je dječji plač u hodniku ispred vrata svog stana, a kada je otvorio vrata bio je šokiran prizorom - netko je ispred njegovog ulaza ostavio novorođenče, piše Blic.

"Pozvao sam suprugu da pričuva bebu, a ja sam potrčao ispred zgrade u nadi da ću uhvatiti onog  tko je ostavio bebicu. Supruga i susjedi odmah su nazvali policiju i hitnu pomoć. Bebu smo umotali u dekicu i unijeli je u stan", rekao je Miholjčić za lokalni Info-centar Žitište. Ubrzo ju je hitna pomoć prevezla u bolnicu.

Sat i pol kasnije Miholjčiću je na vrata pozvonila majka bebe i tražila je natrag.

"Bila je jako uzrujana. Porazgovarali smo s njom, objasnili joj da je beba na sigurnom, ali smo morali pozvati policiju. Oni su je odveli na razgovor u policijsku stanicu. Još smo u šoku, ali nam je laknulo kada smo čuli da je mala beba zdrava - zaključuje Miholjčić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara