Maloljetni Kristijan viđen je u zapadnom dijelu Zagreba, ali potraga za njim i dalje traje

Maloljetni Kristijan viđen je u zapadnom dijelu Zagreba, ali potraga za njim i dalje traje

Foto: NENO

MALOLJETNI Kristijan Gerić jučer je na povratku iz škole izašao iz autobusa na liniji Prečko-Črnomerec nedaleko svoje kuće u Vrapču, ali se doma nije vratio. 17-godišnjak se otad nikome ne javlja na mobitel, a roditelji su očajni.

Na sebi je nosio crnu trenirku, plave tenisice i tamno crvenu jaknu s kapuljačom te je nosio zeleni ruksak. Kristijan je, prema informacijama prijatelja na društvenoj mreži, sinoć viđen te se kreće po Vrapču, Stenjevcu te okolnim kvartovima.

"Duša me boli, suza suzu goni i molim boga da ga nađemo. To dijete volim kao i svoje... jer je dobar, jer je drag, jer je brižan i pun ljubavi prema svojima. Ne mogu zaspat... i vozim se okolo... Sve što je rečeno da je viđen - nije nađen. Daj bože da je dječja glupost, ja ću ga prva izljubiti. Njegovi najbliži trebaju pomoć i informaciju", napisala je na Facebook Marijana Lalić, mama Kristijanove djevojke.

Policija i dalje traga za njim, potvrdili su Indexu, i mole građane za pomoć i informacije o nestalom dječaku. Mole da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara