Maras nakon Facebook objave odgovorio i novinarima: Nikada ne lažem, ne znam odakle to Holy

Foto: FAH

MINISTAR poduzetništva i obrta Gordan Maras izjavio je kako nije rekao da će ORaH koalirati sa SDP-om, te ustvrdio da nikada ne laže u svojim javnim nastupima.

Na upit novinara da komentira prozivke iz ORaH-a da laže jer je izjavio kako će ORaH koalirati sa SDP-om, Maras je rekao da on to nije izjavio.

"Ne znam odakle to kolegici Mireli Holy. Preporučio bih da presluša emisije, a da ne vjeruje u prenošenje informacija", kazao je Maras nakon potpisivanja ugovora Ministarstva poduzetništva i obrta s poslovnim bankama o subvencioniranju kamata na poduzetničke kredite.

"Rekao sam da glasači ORaH-a sigurno nisu bivši glasači Tomislava Karamarka i HDZ-a, nego lijevog centra. To je sve što sam rekao. S te strane ne bih htio da ovakva neprovjerena priopćenja od strane ORaH-a zabavljaju javnost", izjavio je.

"Mi se bavimo ozbiljnim poslom, vjerujem da je i kolegici Holy više u interesu da prezentira svoje ljude i program hrvatskoj javnosti nego da na ovaj način izlazi u medije. Prvo, ja to nisam izjavio i drugo, ja nikada ne lažem u svojim javnim nastupima, niti inače u životu, tako da s te strane nema potrebe da netko govori da ja lažem", rekao je Maras.

"Pitajte Holy hoće li koalirati s SDP-om"

Na pitanje misli li da će Mirela Holy koalirati s SDP-om, Maras je odgovorio kako je to pitanje za Holy i hrvatske birače koji će sljedeće godine na parlamentarne izbore.

"Holy je rekla da ona izlazi samostalno na izbore, određeni broj glasova i podršku birača će ORaH dobiti, pa ćemo onda vidjeti nakon izbora kako će se tko postaviti", kaže Maras.

Ističe kako želi da Kukuriku koalicija i SDP ostvare što bolji rezultat na izborima i ne opterećuje se razmišljanjima hoće li SDP koalirati s ORaH-om ili ne.

"Naš cilj je da budemo najjača stranka i najjača koalicija na tim izborima, i jedino i isključivo o tome razmišljam", rekao je Maras.

Maras na Facebooku: ORaH već koalira s SDP-om

Upitan da komentira objavu na svom Facebook profilu da ORaH već koalira s SDP-om u smislu podrške predsjedniku Ivi Josipoviću, kazao je kako nije rekao da koaliraju već da zajednički surađuju u podršci Ivi Josipoviću kao predsjedničkom kandidatu.

"SDP daje podršku Josipoviću, a daje mu i ORaH. I na neki način mi surađujemo na jednoj dobroj stvari, a to je novi mandat predsjednika Josipovića. Ne vidim što bi tu bilo loše. Nije valjda da se netko srami suradnje na dobrim i kvalitetnim projektima", rekao je Maras.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara