Markić: Protivnici referenduma izmislili su moju izjavu, nismo znali da je vlast u stanju ići tako daleko

Markić: Protivnici referenduma izmislili su moju izjavu, nismo znali da je vlast u stanju ići tako daleko

Video: YouTube

NAKON što se medijima munjevito raširila izjava Željke Markić u kojoj ističe da bi dijete radije stavila u dom, nego ga dala na posvajanje istospolnoj zajednici, ali i one o neprirodnosti obitelji koju čine samohrani roditelji i djeca, Markić se kratkom snimkom na YouTubeu obratila javnosti.

Podsjetimo što je Markić rekla o samohranim roditeljima u emisiji Veto na Jabuka TV-u prije nekoliko dana: "... ali ja bih isto rekla, da u situacijama gdje roditelji samohrano podižu djecu, ti roditelji to rade uz jako velike žrtve, i uspjeh u odgoju te djece opet jako ovisi o obitelji, o onima koji su oko njih, o djedovima, bakama, ujacima, tetama. Dakle, opet u situacijama gdje se naruši jedan, recimo, prirodni odnos, opet ulazi obitelj, jedna zajednica koja toj djeci pomaže."


U današnjem je videu objasnila: "U nedjelju 1.12. hrvatski birači imaju priliku izaći na referendum koji su omogućili sami građani. Na tom će referendumu mogu odlučiti žele li da Ustav, kao najviši pravni akt Republike Hrvatske, štiti brak kao zajednicu žene i muškarca".

Rekla je i kako su znali da je aktualna vlast protiv referenduma te da će napadati svakoga tko se usudi angažirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nismo znali da su u stanju ići ovako daleko"

"Nismo znali da su u stanju ići ovako daleko. Zgroženi smo činjenicom da su protivnici referenduma u stanju izmisliti uvredu o samohranim roditeljima i njihovoj djeci, pripisati je meni, kao jednoj od predstavnica inicijative i onda je danim nemilosrdno širiti u medijima, koje u potpunosti kontroliraju - rekla je Markić. Samohrani roditelji važan su dio ove inicijative. Muškarci i žene koji sami podižu svoju djecu zadnji su koji bi dopustili da se Hrvatska pretvori u društvo koje djeci oduzima mamu ili tatu i to namjerno.

Podsjetila je da je referendum "prilika da zaštitimo brak, djecu i obitelj, ali isto tako i da zaustavimo teror jednoumlja i nekompetencije". "Ne dajte se zastrašiti, 1.12. bit će festival demokracije", završila je Markić.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara