Maturanti, zadnji je trenutak za prijave za stipendije RIT Croatia!

Maturanti, zadnji je trenutak za prijave za stipendije RIT Croatia!

Foto: PR foto

I KAKO se 15.2. bliži, tako se natječaj za stipendije RIT Croatia bliži kraju. Stoga, ne čekaj zadnji dan nego ispuni PRIJAVNI OBRAZAC i prijavi se odmah!

Izet Ždralović: „Ponude za zapošljavanje koje sam dobio prije završetka pokazuju širinu kolegija te vrijednost prakse prije završetka studija“

O važnosti kvalitetnog obrazovanja popričali smo s Izetom Ždralovićem, diplomantom RIT Croatia i suosnivačem tvrtke koja osmislila planetarno popularnu mobilnu aplikaciju PhotoMath koja je upravo proglašena jednom od najboljih inovacija 2014. godine i koju je, u svega tri mjeseca preuzelo više od 11 milijuna korisnika!„RIT je odlična odskočna daska u poslovni svijet upravo iz razloga što studente uči inovativnošću/kreativnošću, profesionalnim radnim navikama i praktičnom iskustvu od samog početka studija pa sve do završnog diplomskog rada. Ponude za zapošljavanje koje sam dobio prije završetka studija iz tri različite industrije pokazuju širinu kolegija te vrijednost prakse prije završetka studija. Na RIT-u sam naučio i vrijednost prenošenja znanja i iskustava iz jedne industrije u drugu - nije li sjajno da se iskustvo "user experience" iz 7* hotela može očekivati odnosno preslikati i u jedan telekom ili čak u inovativnu mobilnu aplikaciju?!“, govori Izet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo je to ono na što se RIT Croatia fokusira: ponuda obrazovnih studija koji uspješno i učinkovito pripremaju mlade ljude na stvaran poslovni svijet koji je pred njima. I upravo je uspjeh naših studenata ono na što smo najviše ponosni.

Pogledaj što o nama kažu naši diplomanti Ana, Tana i Nikša.

Stipendije se odnose na sva tri preddiplomska stručna studija RIT Croatia koji se izvode na kampusima u Dubrovniku i Zagrebu. Studirati možeš:

  • Međunarodno poslovanje - preporučljivo svima koji se vide u marketingu, menadžmentu, financijama.
  • Informacijske tehnologije – namijenjeno ljubiteljima kodova i programiranja. Upiši IT studij RIT-a, jednog od tehnološki najnaprednijih sveučilišta u svijetu.
  • Service Management – za one koji razmišljaju o hotelijerstvu, ugostiteljstvu ili općenito, uslužnom sektoru. Ovaj se studij fokusira i na poduzetništvo te je namijenjen i onima koji žele pokrenuti svoje poslovanje

Čekamo te – prijavi se!

RIT Croatia već godinama pomaže studentima da uz nepovratne stipendije  studiraju na tom uglednom američkom koledžu.  Prošle godine više od 60% studenta upisalo je studij s nekim oblikom financijske potpore. Sredstva pokrivaju 10% - 50% školarine i iskoristiva su za upis na stručne preddiplomske studije. Kriteriji za odabir su dosadašnja akademska postignuća, financijske potrebe i motivacija za studiranje na RIT Croatia.

VAŽNO!!

  • Kandidati koji se prijave do 15. veljače 2015. imaju prednost prilikom odluke o dodjeli financijske potpore na temelju potreba. Rezultati će biti objavljeni 15. ožujka 2015.
  • Ako si odlikaš ili odlikašica, automatski ostvaruješ pravo na stipendiju u iznosu od čak 4000 €

Prijavi se na vrijeme putem OBRASCA ZA PRIJAVU 
Za više informacija javi nam se: admissions@croatia.rit.edu - tel: + 385 (0) 20 433 000.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?