Među devet nestalih u proteklih tjedan dana je pet tinejdžera odbjeglih iz domova: Jeste li ih vidjeli?

Foto: www.nestali.hr

U PROTEKLIH tjedan dana nestalo je 9 osoba koje do danas nisu pronađene, među kojima i pet tinejdžera odbjeglih iz domova. Kako se navodi u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba (NENO), od tri nestale osobe iz prošlotjednog izvješća nije pronađena niti jedna. Policija još uvijek traga za Joakimom Markovićem, Elvisom Skenderevićem i Ivanom Šalić. Ukoliko ste vidjeli neku od ovih nestalih osoba molimo vas da posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili posjetite najbližu policijsku postaju.

Monika Čirjak (16)
   
Mjesto i datum nestanka: Bedekovčina, 4.9.2013.

Opis: Monika Čirjak (16) je visoka 169 centimetara, ima kestenjastu kosu, kestenjaste oči i ovalno lice. Monika je u srijedu, 4. rujna, otišla s adrese u Bedekovčini, Aleja Dragutina Domjanića 15 u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku nestanka.

Anamaria Ćosić (16)
   
Mjesto i datum nestanka: Rijeka, 3.9.2013.

Opis: Anamaria Ćosić (16) je visoka 170 centimetara, ima crnu kosu, crne oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe. Anamaria se u utorak, 3. rujna, udaljila s adrese u Rijeci u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku nestanka.
 
Mia Ćosić (16)

Mjesto i datum nestanka: Zagreb, 1.9.2013.

Opis: Mia Ćosić (16) je visoka 170 centimetara, ima crnu kosu, kestenjaste oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe. Mia se u nedjelju, 1. rujna, udaljila s adrese u Zagrebu, Sv. Mateja 70A u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku nestanka.

Leonardo Grčević (16)

Mjesto i datum nestanka: Lug Samoborski, 3.9.2013.

Opis: Leonardo Grčević (16) je visok 170 centimetara, ima smeđu kosu i smeđe oči. Leonardo se u utorak, 3. rujna, udaljio  s adrese u Lugu Samoborskom, Kneza Zdeslava 2 u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

Snježana Kozina (42)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mjesto i datum nestanka: Sesvete, 31.8.2013.

Opis: Snježana Kozina (42) je visoka 171 centimetar, ima kestenjastu kosu, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Snježana se u subotu, 31. kolovoza, udaljila s adrese u Sesvetama, Nova Cesta 28 u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku nestanka.

Anamaria Josipa Posavac (14)
   
Mjesto i datum nestanka: Bedekovčina, 4.9.2013.

Opis: Anamaria Josipa Posavac (14) je visoka 163 centimetra i ima ovalno lice. Anamaria Josipa se u srijedu, 4. rujna, udaljila s adrese u Bedekovčini, Aleja Dragutina Domjanića 15 u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku nestanka.

Dragica Prčić (62)

Mjesto i datum nestanka: Sv. Nedjelja, 1.9.2013.

Dragica Prčić (62) se u nedjelju, 1. rujna, udaljila s adrese u Sv. Nedjelji u nepoznato i ne zna se što je imala na sebi u trenutku nestanka.

Katarina Špoljarević (48)
   
Mjesto i datum nestanka: Zagreb, 3.9.2013.

Opis: Katarina Špoljarević (48) je visoka 168 centimetara, ima plavu kosu i jače je tjelesne građe. Katarina se u utorak, 3. rujna, udaljila s adrese u Zagrebu, Mihanovićeva 20 u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u majicu i plave traperice.

Ivana Zastrižni (17)
   
Mjesto i datum nestanka: Oriovac, 1.9.2013.

Opis: Ivana Zastrižni (17) je visoka 175 centimetara, ima kestenjastu kosu, kestenjaste oči. Ima ovalno lice i jače je tjelesne građe. Katarina se u nedjelju, 1. rujna, udaljila s adrese u Oriovcu, Frankopanska 110 u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku nestanka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara