Milanović: Dok sam ja premijer, srednjoazijski koncepti neće vrijediti u Hrvatskoj!

Foto: Hina 

PREDSJEDNIK SDP-a i Vlade Zoran Milanović večeras je u Čakovcu rekao kako je Vlada u protekle dvije godine u nekim stvarima bila uspješna, a u nekima će uspjeh tek doći te istaknuo čvrstu namjeru da zemlju učini urednijom i organiziranijom.

"Vlada je bila uspješna u čvrstoj namjeri da zemlju učini urednijom i organiziranijom, da je preuredi tako da građanima ulijeva više povjerenja, jer povjerenje i uzajamno uvažavanje je temelj svake zajednice, rekao je Milanović u Čakovcu na izbornoj konvenciji međimurske županijske organizacije SDP-a.
 
Okupljenima članovima je rekao i da se hrvatsko društvo u proteklih 20 godina formiralo na najvećoj zašititi manjina, da smo si s tim u vezi nešto sami nametnuli, dok nam je nešto bilo i nametnuto.
 
"Što se tiče tih prava, tu povratka nema. Dok sam ja premijer, srednjoazijski koncepti neće vrijediti u Hrvatskoj" istaknuo je.
 
Milanović. Kako je naglasio, nema više natrag, već samo naprijed. To ne znači da on ne poštuje drugačije mišljenje ili drugačiju tradiciju, katoličku tradiciju, ali Republika Hrvatska se, kako je rekao, mora mijenjati.
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljudi imaju pravo na drugačije mišljenje ili na referendum, no, kako je naglasio, vjeruje da radi ispravno te da svima daje iste šanse, pogotovo manjinama.
 
Milanović smatra kako je teza da manjine imaju prava tek kada postanu većina temeljno proturječje ljudskog društva. "Ili štitiš manjinu ili ne štitiš, trebaš se odlučiti" rekao je.
 
Na izbornoj konvenciji Županijske organizacije SDP-a Međimurske županije biraju se dva potpredsjednika, šestero članova Predsjedništva i županijski odbor.
 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara