Milanović: Naša vlada je sposobnija, organiziranija i poštenija od svih dosadašnjih vlada

Milanović: Naša vlada je sposobnija, organiziranija i poštenija od svih dosadašnjih vlada

Foto: Hina

PREDSJEDNIK Vlade i SDP-a Zoran Milanović u subotu je rekao da vrijeme od oko "pola godine" do izbora treba posvetiti "koncentriranom radu, rješavanju problema i zadataka" te je zaključio da Hrvatska uređenija država nego prije mandata njegove Vlade.

"Vjerujem da ovih pola godine ili koliko već ima do izbora moramo posvetiti i dalje isključivo koncentriranom radu, rješavanju problema i zadataka i znam koliko god to suho zvučalo to radimo od prvog dana", istaknuo je Milanović u subotu u Splitu u govoru na Trećoj izvještajnoj konvenciji splitsko-dalmatinske županijske organizacije SDP-a.

"Neka mi netko kaže da Hrvatska danas nije urednija"

Zapitao se i može li tko reći da Hrvatska danas nije urednija i uređenija država, bolja za svoje građane, nego što je to bila 2011. kada je koalicija predvođena SDP-om došla na vlast.

"Ja čekam nekoga da mi to kaže, ja čekam nekoga otvoren za raspravu, dijalog i debatu a ne za svađu, da mi kaže da je prethodna vlada bila bolja od ove", poručio je Milanović. Pri tomu je ponovio kako je ova vlada sposobnija, organiziranija i poštenija od svih dosadašnjih vlada.

"Vlada može biti ponosna, i Hrvatska može biti ponosna što ima takvu vladu"

"Ova vlada može biti ponosna na sebe i Hrvatska može biti ponosna na nju na ono malo važnih stvari koje je napravila, a koje su se mogle napraviti prije deset i više godina pošto nakon oslobođenja Hrvatske ništa nije stajalo na putu osim klijentelističkih, koruptivnih i mafijaških interesa i to je u Hrvatskoj jako teško iskorijeniti", kazao je Milanović.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara