Milanović novinarki: Kako znate da sam išao na Hvar kod Tedeschija? O tome ne želim razgovarati!

Milanović novinarki: Kako znate da sam išao na Hvar kod Tedeschija? O tome ne želim razgovarati!

Foto: Damjan Tadić (Cropix)

ZORAN MILANOVIĆ na pitanje novinarke Novog lista je li mu sada žao što je išao na Hvar kod Emila Tedeschija, odgovorio je protupitanjem: Kako znate da sam išao na Hvar? Naime, u velikom razgovoru za Novi list, Milanović je pokazao još jednom kako se ne snalazi kada mora odgovarati na pitanja koja zanimaju hrvatsku javnost te da bi ih najradije izbjegao. Tako je na pitanje Novog lista je li bio na Hvaru kod Emila Tedeschija, odgovorio da je to ono " o čemu ne želi razgovarati".

Zašto  me nitko ne pita o čemu sam razgovarao?

"Zato što znate da se radi o osobi s kojom sam u kontaktu, nikad to nisam skrivao. Ono što me niste pitali je o čemu sam razgovarao", rekao je Milanović nezadovoljan što ga u pet dana nitko nije pitao o čemu je razgovarao s tim ljudima s kojima se druži.

Milanović smatra kako je pitanje je li bio na Hvaru kod Tedeschija pitanje intimnog prostora, na koje ima itekako pravo.

Zamjerio novinarki na negativnoj konotaciji

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imate jako negativnu konotaciju, pa u javnosti se poduzetnici izjednačuju s polusvijetom. Ja nisam poduzetnik i meni osobni novac i imetak nisu bitna stvar. Postoje ljudi s kojima imam iz niz razloga o čemu razgovarati. Svojim odabirom preuzimam odgovornost, da je taj odabir pravi. To je uvijek djelomično riskantno. U ovom slučaju radi se o čovjeku kojem država nikako ne može pomoći, morali bi mu jedan tjedan pomagati na jedan način, a drugi tjedan na drugi način", rekao je Milanović u razgovoru za Novi list priznavši na kraju da je s Tedeschijem razgovarao o porezu na dividendu koji će mu uzeti "milijune kuna iz ruku". 

Tko bi ga razumio: "Hrvatska nije svjetska zvijezda, Hrvatska je zvijezda"

Odgovarajući na pitanje kako je dio ministara pokazao kako su nespremni da unatoč preprekama i otporima "guraju" stvari za koje misle da ih treba provesti, Milanović je odgovorio

"Svi su spremni, jesu li jednako spremni... To je momčad, u momčadi imate svjetske zvijezde, imate obične zvijezde", rekao je Milanović dok je na potpitanje tko je svjetska zvijezda u vašem timu?

"A, ne to nije nitko. Nitko nije svjetska zvijezda, jer Hrvatska nije svjetska zvijezda. Hrvatska je zvijezda", odgovorio je Milanović. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara