Milanović objasnio što je mislio kada je odbrusio učiteljici da se počne baviti politikom

Milanović objasnio što je mislio kada je odbrusio učiteljici da se počne baviti politikom

Foto: FAH

ZORAN MILANOVIĆ danas je prisustvovao otvaranju Zavoda za dječju onkologiju i hematoonkologiju u Klinici za tumore KBC-a Sestre milosrdnice, gdje će se od 1. lipnja u novom, suvremeno opremljenom prostoru na 1.200 četvornih metara liječiti djeca s malignim bolestima, koja su dosad boravila u neadekvatnom i tri puta manjem prostoru u Klaićevoj bolnici.

"Ovo je jedan od primjera kako država može otkloniti barijeru koja postoji godinama, a radi nemara i nezainteresiranosti vlasti to nije bilo riješeno", rekao je Milanović. Naglasio je kako je od ideje o preseljenju dječje onkologije iz Klaićeve do njezine realizacije prošlo nešto više od dva mjeseca, a to je trebalo i moglo biti napravljeno prije deset godina.

Što je mislio kad je učiteljici rekao da se bavi politikom


Pritom je pojasnio svoju nedavnu izjavu tijekom posjeta Gunji, kada je nezaposlenoj učiteljici iz Županje Kati Huber, koja se požalila da ne može naći posao jer se radna mjesta čuvaju za podobne, poručio neka djeluje aktivno i bavi se politikom.

"Kad sam prije tjedan dana jednoj nezaposlenoj učiteljici rekao da se bavi politikom kako bi riješila svoj problem nisam mislio da bude korumpirana ili da se bavi strančarenjem, nego da se, u trenutku kad nema načina da redovnim kanalima promijeni stanje koje je nepravedno i pogrešno, društveno angažira", kazao je Milanović.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara