Milanović odbio raspravu s vukovarskim Stožerom jer ide u Bruxelles!

Foto: HINA 

"PREMA rasporedu 24. i 25. listopada održava se sjednica Europskog vijeća u Bruxellesu pa predsjednik Vlade nije u mogućnosti sudjelovati najavnoj raspravi koju organizira SOHV u četvrtak u Europskom domu", stoji u priopćenju kojeg je odaslala Služba za odnose s javnošću Vlade RH. 
 
Naime, danas je stožer za obranu hrvatskog Vukovara izvijestio je danas da će razgovori s hrvatskom vladom biti nastavljeni 24. listopada u Zagrebu u proširenom sastavu izaslanstva te da se očekuje i nazočnost predsjednika države. Premijeru Milanoviću upućen je poziv da se moguće i  prije 24. listopada još jednom sastane sa Stožerom kako bi se razgovaralo o zahtjevima Stožera. 
 
No, iz Vlade danas popodne tvrde da je  netočna informacija kako će se sljedeći sastanak predsjednika Vlade RH Zorana Milanovića i predstavnika Stožera za obranu hrvatskog Vukovara održati 24. listopada 2013. u Zagrebu. 
 
"Točno je da je na sinoćnjem sastanku u Vukovaru dogovoreno da će se premijer Milanović ponovno sastati s predstavnicima Stožera, no točan termin i mjesto još nisu dogovoreni", naglasili su iz Banskih dvora. 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara