Milanović poželio dobrodošlicu Kolindi: S Pantovčaka u Visoku može odmah nakon inauguracije

Milanović poželio dobrodošlicu Kolindi: S Pantovčaka u Visoku može odmah nakon inauguracije

Foto: vlada.hr

NA POČETKU današnje sjednice Vlade premijer se prvi put osvrnuo na izbor nove predsjednice. Poželio joj je dobrodošlicu te poručio da mogu svaki četvrtak razgovarati o tome što vlada radi.

"Moram se osvrnuti na ovo što je iza nas. Predsjednik Josipović po sudu svih nas časno je uzorno obavljao svoju dužnost proteklih pet godina, a novoj predsjednici želimo dobrodošlicu. S njom ćemo surađivati u okviru zakona kao i s dosadašnjim predsjednikom", poručio je Milanović.

Milanović poziva "novu predsjednicu" da svaki četvrtak, naravno nakon inauguracije, odvoje koliko god treba vremena za razgovor kako bi predsjednica dobila informacije o tome što radi njegova Vlada, što je radila proteklih godina i što će raditi sljedećih godina. "Također, informirat ćemo je i po čemu smatramo da je ova vlada dobra i zašto je bolja od prethodne", kazao je premijer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuo se i na njezinu želju da se preseli u rezidenciju u Visoku ulicu. "Toj želji mi teško možemo ne udovoljiti. Što se nas tiče, ta selidba može započeti odmah nakon inauguracije. Ako je to u duhu štednje još bolje", rekao je Milanović.

"Eto, to sam sve morao reći, a sad - na posao", rekao je ministrima na kraju izlaganja o "novoj predsjednici" koju niti jednom nije nazvao imenom i prezimenom niti spomenuo stranku iz koje dolazi.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara