Milanovićeva gesta potaknula i druge: SDP-ov župan Kolar čestitao novoj predsjednici

Milanovićeva gesta potaknula i druge: SDP-ov župan Kolar čestitao novoj predsjednici

Foto: FAH

ŽUPAN Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar, jedan od dva SDP-ova župana, čestitao je u četvrtak Kolindi Grabar Kitarović na pobjedi na izborima za predsjednicu Republike, zaželjevši joj puno uspjeha u obnašanju dužnosti.

Kolar je u priopćenju čestitao Grabar Kitarović na demokratski ostvarenoj pobjedi i časti da bude prva predsjednica Hrvatske, uz poruku kako se nada da će tijekom petogodišnjeg mandata doprinijeti boljitku Hrvatske i svih njenih građana.

Uz čestitke novoj predsjednici Kolar se zahvalio svim biračima s područja Krapinsko-zagorske županija koji su izašli na birališta u drugom krugu, a posebno onima koji su glas dali dosadašnjem predsjedniku Ivi Josipoviću.

Kolar: Josipovićeve zasluge velike

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Kolar je istaknuo zasluge Josipovića u proteklom mandatu, od rada na tome da Hrvatska bude građanska i tolerantna zemlja u kojoj je zajamčena vladavina prava, do osiguranja stabilnosti zemlje i podizanja njezina ugleda u međunarodnoj zajednici.

Krapinsko-zagorska županija jedna je od šest županija u kojima je Josipović odnio pobjedu u drugom krugu predsjedničkih izbora dobivši gotovo 53 posto glasova.

Kolar je također pozvao na smirivanje strasti, ocjenivši kako je vrijeme da svi pokažu zajedništvo i izgrade međusobno povjerenje, jer jedino na taj način može doći do napretka Krapinsko-zagorske županije i cijele Hrvatske.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara