Monstrum iz Župe dubrovačke unakazio suprugu: Brutalno je pretukao, nožem joj otkinuo nos

Foto: Google Street View

DUBROVAČKA policija privela je 41-godišnjaka iz Župe dubrovačke kojeg se tereti da je brutalno istukao 35-godišnju suprugu s kojom ima troje djece.

Policija ga sumnjiči da je u noći s utorka na srijedu u obiteljskoj kući u mjestu Grbavac najprije verbalno, a zatim i fizički napao suprugu koju je teško ozlijedio, nakon čega je pobjegao.

Policija ga je oko 15 sati pronašla na predjelu Gruža, te je priveden. Uz kaznenu prijavu predan je pritvorskom nadzorniku.

Kako doznaje Dubrovački dnevnik, 41-godišnjak je policiji otprije poznat upravo kao obiteljski nasilnik. U više su navrata morali intervenirati kada je tukao suprugu. Navodno je 35-godišnjakinja neko vrijeme bila smještena i u sigurnoj kući u Zagrebu, ali suprugu se na kraju ipak vratila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijelu noć ležala u lokvi krvi

Nesretnoj ženi pomoć je pružena u dubrovačkoj bolnici, nakon što je čitavu noć ležala u lokvi krvi, a u četvrtak je prebačena na liječenje u Split. I dalje je u teškom stanju, ali nije u životnoj opasnosti.

Šef kirurgije Opće bolnice Dubrovnik Velimir Lupret novinarima je kazao da je nasilnik svoju suprugu vjerojatno izudarao nogama ili nekim drugim predmetima, a zatim ju je rezao i nožem, kojim joj je otkinuo nos, prenosi portal Dubrovniknet.

"Pacijentica je primljena u bolnicu s brojnim ozljedama kostiju lica. Čeljust joj je slomljena, kao i jagodična kost i središnja kost na licu gdje se nalazi usna šupljina. Imala je porezotine na vratu, ozlijeđen joj je dušnik, a zadobila je i ozljedu pluća uz brojne površinske posjekotine i rane", izjavio je dr. Lupret.

Objasnio je da je 35-godišnjakinji odmah po dolasku u bolnicu, u koju je stigla u teškom stanju i s velikim gubitkom krvi, otvoren dišni put, te su joj zbrinute rane. Kada je stabilizirana, prebačena je u KBC Split gdje će joj operacijama sanirati ozljede lica.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara