Muškarac napao trudnicu u Dubrovniku: "Odgurnuo ju je i udario nogom pa nam prijetio da će nas zaklati"

Muškarac napao trudnicu u Dubrovniku: "Odgurnuo ju je i udario nogom pa nam prijetio da će nas zaklati"

Ilustracija: HR Foto

SINOĆ oko 18 sati u Dubrovniku je došlo do incidenta u kojem je lakše ozlijeđena 37-godišnja trudnica nakon što ju je odgurnuo 50-godišnjak. Do incidenta je došlo na Stradunu nakon međusobnog napada pasa od kojih je jedan bio u vlasništvu trudnice, a drugi u vlasništvu muškarca.

Trudnica je pokušala razdvojiti pse nakon čega ju je muškarac odgurnuo rukama. 37-godišnjakinja koja je u visokom stupnju trudnoće pala je na pod i lakše se ozlijedila. Prva pomoć pružena joj je u dubrovačkoj bolnici gdje je ubrzo prebačena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čovjek ju je odgurnuo i udario nogom ali, iako mi se to učinilo, nisam sigurna da ju je pogodio u trbuh. Dok je bila na tlu uhvatio je njenog psa za ogrlicu i bacio ga u zrak na drugu stranu", za dubrovački.hr kazala je jedna od djevojaka koja se našla na mjestu događaja. Tvrdi kako se muškarac nije ni potrudio pomoći trudnici koja je bila na podu.

Na pitanje zašto je to napravio oni im je uzvratio: "Seljanke, ne derite se! Smeća jedna, zaklat ću vas!".

50-godišnjak je dobio kaznenu prijavu zbog nanošenja tjelesne ozljede trudnici dok je 37-godišnjakinja dobila prekršajni nalog jer je šetala psa zbog povodca, javlja dubrovački.hr.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara