Na Zagrebačkom velesajmu počinju sajmovi nautike, ugostiteljstva i gastronomije

Na Zagrebačkom velesajmu počinju sajmovi nautike, ugostiteljstva i gastronomije

Foto: Arhiva

NA ZAGREBAČKOM velesajmu danas će biti otvorena prva dva ovogodišnja sajma, nautike i hotel i gastroteh, sajam ugostiteljstva i gastronomije. Predstavit će se 400 izlagača iz 34 zemlje u pet paviljona.

Zagrebački sajam nautike i hotel gastroteh veći su u odnosu na prošlogodišnje izdanje. nautika je malo veća, ali ipak veća. Više je od 300 izlagača, a prošle godine je bilo 289. Uspjeli smo u potpunosti popuniti 4 nautička paviljona. To su tradicionalni paviljoni nautike 8a, 9, 11a i 10a", rekao je Zoran Ušurić, voditelj sajma nautike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Predstavljajući prve ovogodišnje sajmove, direktorica Zagrebačkog velesajma Marina Pavković rekla je da je prošle godine Velesajam imao najmanji godišnji gubitak od 2009. S 55 milijuna 2013, lani je to bio 41 milijun kuna:

"Prvi put nakon 2008. godine promijenili smo negativni trend i prvi put je Zagrebački velesajam smanjio gubitak za velikih 25 posto. Poslovni ljudi znaju što znači promjena trenda, svaka pa i najmanja. Vidite da se i naša vlada ponosi sa sitnom promjenom trenda od 0,1 ili 0,2 posto"Inače, ulaz na sajmove nautike i hotel i gastroteh je 30 kuna", rekla je Pavković.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara