Na obali Mrežnice pronađeno tijelo muškarca: Sudjelovao na festivalu psihodelične umjetnosti

Na obali Mrežnice pronađeno tijelo muškarca: Sudjelovao na festivalu psihodelične umjetnosti

Ilustracija: HGSS

MRTVO tijelo muškarca pronađeno je jutros na obali rijeke Mrežnice u blizini mjesta Primišlje kod Slunja, a u tijeku je policijski očevid.

U karlovačkoj policiji se doznaje kako je tijelo pronađeno jutros oko 7 sati. Nakon nekoliko sati utvrđen je i identitet pronađenog muškarca. Radi se o 51-godišnjem muškarcu iz Samobora koji je u Primišlju kod Slunja sudjelovao na festivalu psihodelične muzike i umjetnosti, a uzrok smrti još se utvrđuje, doznaje se u karlovačkoj policiji.

Zamjenica karlovačkog županijskog državnog odvjetnika Ljubica Fiškuš-Šumonja izjavila je Hini kako za sada nema razloga sumnjati na nasilnu smrt, jer na tijelu muškarca nisu pronađene ozljede, a i umro je, kako je rekla, "među ljudima".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naložila je provođenje obdukcije s toksikološkim analizama pa je tijelo radi utvrđivanja točnog uzroka smrti prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i toksikologiju na zagrebačkoj Šalati.

U kampu uz Mrežnicu kod sela Primišlja se od 15. do 21. srpnja održava "Momento demento festival psihodelične muzike i umjetnosti".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara