Natječaj: Zagrebačka županija daje 800.000 kuna za povećanje standarda turističke ponude

Natječaj: Zagrebačka županija daje 800.000 kuna za povećanje standarda turističke ponude
Ilustracija: Arhiva
 
Zagrebačka županija osigurala je 800.000 kuna bespovratnih sredstava za provedbu programa Konkurentnost turističkog gospodarstva u 2014. godini.
 
Sredstva će se dodjeljivati za povećanje standarda, kvalitete i dodatne ponude poput: bazena, klizališta, wellnessa, adrenalinskih parkova, dječjih igrališta itd., u smještajnim i ugostiteljskim objektima na području Zagrebačke županije, navodi se u priopćenju.
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Natječaj je otvoren do 29. kolovoza 2014. godine.
 
Korisnici potpora mogu biti subjekti malog gospodarstva (definirani Zakonom o poticanju razvoja malog gospodarstva), trgovačka društva izvan javnog sektora te obrti i zadruge koji se bave ugostiteljskom i/ili turističkom djelatnošću.
 
Također, prijaviti se mogu i seljačka domaćinstva (OPG) koja pružaju ugostiteljske i/ili turističke usluge. Pritom je važno da podnositelj prijave bude registriran na području Zagrebačke županije te da se predloženi program provodi na području županije.
 
Zagrebačka županija subvencionirat će do 60 posto prihvatljivih troškova bez PDV-a, odnosno najviše 150.000 kuna za hotele, pansione, apartmane, hostele, kampove, te do 100.000 kuna za seljačka domaćinstva i objekte za prehranu – restorane. Iz Županije napominju da pojedini korisnik može prijaviti i ostvariti subvenciju samo za jedan program.
 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara