Natječaj Zagrebačke županije: 5,9 milijuna kuna bespovratnih potpora za poljoprivredu

Natječaj Zagrebačke županije: 5,9 milijuna kuna bespovratnih potpora za poljoprivredu

Ilustracija: scx.hu

U TOKU je natječaj Zagrebačke županije vrijedan 5.950.000,00 kuna za dodjelu potpora u poljoprivredi, ruralnom razvoju i šumarstvu.

Natječaj je otvoren do 15. studenog 2014. godine, a najviši ukupni iznos županijske potpore koju jedan korisnik može ostvariti po svim sektorima i mjerama u tekućoj godini iznosi do 100.000,00 kuna, objavlla je Zagrebačka županija.

Potpore se dodjeljuju za deset mjera kao što su: ulaganje u modernizaciju poljoprivrednih gospodarstava, kompenzaciju otežanih uvjeta gospodarenja, legalizaciju zgrada poljoprivredne namjene, unapređenje i očuvanje genetskog potencijala, označavanje i certificiranje proizvoda te edukaciju i stručno osposobljavanje korisnika itd.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Korisnici potpora su odgovorne osobe poljoprivrednih gospodarstva upisane u Upisnik poljoprivrednih gospodarstva, odnosno, šumoposjednici upisani u Upisnik šumoposjednika u Zagrebačkoj županiji – koji imaju prebivalište, odnosno, sjedište na području županije te realiziraju projekt, za koji traže potporu, na području Županije. 

Zahtjevi se podnose putem obrazaca koji je dostupan u sjedištima gradova i općina Zagrebačke županije, u sjedištu Zagrebačke županije u Zagrebu, Ulica grada Vukovara 72/V, kao i na službenoj web-stranici Zagrebačke županije www.zagrebacka-zupanija.hr. 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara