Nisu samo križ, obala i Tuđman: Kerum otvorio Facebook stranicu, u tri dana ima 400 "lajkova"

Screenshot: Facebook

ŽELE SE vratio na Facebook. Nije ga bilo neko vrijeme, kao ni uostalom ni na poslu, u hrvatskom Saboru i sjedištu splitske gradske uprave u Banovini, ali sada je ponovno tu, jači no ikad prije. Od utorka je Kerum sa ostatkom društvene mreže na svojoj novoj stranici HGS 2013. Naslov je znakovit, evidentno je da Kerum želi još jedan mandat. Nova godina, novi početak, još četiri godine Banovine?

Egzaltirani Želini fanovi kipte od entuzijazma: Slavite Keruma vladara?!

Čini se da ofenziva na Facebooku nije pobrala očekivane rezultate. U tri dana Kerum je skupio tek oko 400 "lajkova". Možda birači HGS-a inače nisu naviknuti na internet i Facebook? Ono malo fanova što se javilo, kipti od entuzijazma.

Evo što kaže Milenka Runjich Torrie. "Velikodušni čovjek koji se brine za ljude koji nemaju istu mogućnost kao bogataši i veleposjednici. To je pravi vladar. Slavite ga moji Hrvati, nemojte mu dopustiti da vam pobjegne kroz prste. Takvog vladara je teško naći. Jednom u milijunima", piše Milenka.

Feudalizam Željka Keruma i Nevenke Bečić

Stil i promišljanje dosta odaju. Milenka Splićanima i Hrvatima preporuča vladara?! Znači ona je još u feudalizmu. Nije ni čudo što joj se sviđaju i Kerum i HGS. Jer gaje upravo takav despotski stil vladanja, kako je to precizno zamijetio dr. Duje Marasović u trenutku preuzimanja splitskog HDZ-a svega koji mjesec nakon što se nova vladarska familija ustoličila u Banovini.

Lijepo piše Milenka, a i Tamara Bošnjak ne oskudijeva u hvali splitskog gradonačelnika. "Mislim da se Kerum tek sada može dokazati ako mu se pruži prilika. I poznavajući ga, to će mu biti motiv jer su mu ljudi ponovno ukazali povjerenje iako nije ispunio potpuno ni svoja, ni njihova očekivanja. Za Keruma!", otvoreno druka Tamara.

Nove četiri godine u Banovini: Grad Split kupuje Marjan?

Očito zna nešto više od običnog puka, koji je mislio da se Kerum zadovoljio nakon što je u Zapadnu obalu utukao 100 milijuna kuna iz gradskog proračuna premda je govorio da neće ništa koštati. Što bi Kerum onda da dobije još četiri godine? Možda da Grad Split kupi hotel Marjan? To se ne čini kao loša ideja. Čemu samo obala za pišljivu zvjezdicu više? Zašto da Splićani svome gradonačelniku od svojih para ne završe i taj prokleti hotel radi kojeg je Kerum uništio privatni biznis? Možda Tamara zna, šteta što i ne kaže.

S napetošću ćemo pratiti nove objave na stranici Željko Kerum - HGS 2013. Tko zna što će još pametnoga i zanimljivoga izaći. Sad uostalom tek predstoji pravi boj. Kerum protiv Jugoslavena. Ostali su nebitni. Uz domoljubni karakter stranice svakako se savršeno uklapa poveznica otprije sat vremena. Thompson i "Lijepa li si". Kerum će očito do izbora pomno brinuti da birači ne zastrane i slučajno zaborave tko će ih obraniti od komunista.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara