Nogometni užitak: Strastveno navijajte uz HT ponudu!

Nogometni užitak: Strastveno navijajte uz HT ponudu!

Foto: Press fotografije

VRHUNSKI tablet uređaji za gledanje prijenosa u bilo kojem trenutku, snimanje utakmica bez dodatne naknade i neograničeno surfanje uz popust tek su neke od pogodnosti koje je Hrvatski Telekom priredio za svoje korisnike tijekom prvenstva!

Svjetsko nogometno prvenstvo svake četiri godine nogomet pretvara iz najvažnije sporedne stvari u najvažniju glavnu stvar na svijetu. Stotine milijuna navijača bodre svoje momčadi, ali i uživaju u nogometnim vještinama ostalih sudionika Svjetskog prvenstva. Oni najuporniji otići će u Brazil, a većina će svoje reprezentacije gledati na televizorima.

Navijači koji za vrijeme utakmica neće biti blizu televizora kod kuće, u kafiću ili na nekome javnom mjestu ne moraju očajavati, jer Hrvatski Telekom za njih donosi ponude za bezbrižno uživanje u predstojećim trenucima za pamćenje.

Tako HT u svojim podatkovnim tarifama tijekom cijelog ljeta omogućuje posebne pogodnosti uključujući povoljnu nabavu vrhunskih tablet uređaja Samsung Galaxy Tab 3 LTE od 8 i 10 inča. Oba modela uređaja imaju mogućnost superbrzog surfanja na 4G mreži za uživanje bez zaostatka u svim očekivanim spektakularnim akcijama nogometaša u Brazilu, a HT nudi najveću dostupnost 4G mreže u Hrvatskoj.

Uređaje korisnici mogu nabaviti uz potpisivanje ugovora na jednu od Mobile net+ tarifa i početi ih koristiti već nakon prve uplate od 18 kuna. Ostatak iznosa otplaćuju na rate uz mjesečni račun. Korisnici također imaju popuste na mjesečnu naknadu Mobile net+ tarife i do 80 kn uz uključenu najveću brzinu 4G interneta do 75 Mbit/s, kao i popust od 50 posto na opciju MAXtv To Go.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim Samsungovih, korisnici mogu nabaviti i izvrsne Alcatel 3G tablete već od 198 kn, a ostatak otplaćuju na rate.

Pogodnosti u tarifama Mobile net+ mogu imati svi korisnici koji do 30. rujna potpišu ugovor u trajanju od 24 mjeseca.Osim toga, HT od ponedjeljka, 19. svibnja korisnicima MAX3 paketa, na MAXtv-u omogućuje korištenje Snimalice bez dodatne naknade tri mjeseca, nakon čega mogu i odustati od usluge. Također, HT za samo jednu kunu mjesečno nudi korištenje MAXtv programa na dva televizora prva tri mjeseca, uz potpisivanje ugovora na 24 mjeseca. Obje ove pogodnosti dostupne su do 15. srpnja.

Korisnici mogu pratiti više od 90 programa na MAXtv-u, a prijenosi nogometnih utakmica na Svjetskom prvenstvu imaju vrhunsku kvalitetu slike u HD rezoluciji.

Uza sve navedeno, u MAX3 paketima korisnici mogu uživati u pristupu Internetu brzinama od garantiranih 100 Mbit/s preko optičke infrastrukture. Također, korisnici MAX3 paketa imaju priliku nabaviti osaminčni Vivaxov tablet već od 19 kn jednokratno.

Hrvatski Telekom strastveni je sponzor hrvatske nogometne reprezentacije, koji svoju strast dijeli s navijačima i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i Vine uz hashtag #StrastZaNogometom. Navijajte i vi stastveno, jer spektakli u Brazilu zasigurno neće izostati.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?