Obračun SDP-a i HDZ-a u Šibeniku: "Kulušić je lažni invalid, nije sposoban izgovoriti suvislu rečenicu"

Obračun SDP-a i HDZ-a u Šibeniku: "Kulušić je lažni invalid, nije sposoban izgovoriti suvislu rečenicu"

Foto: SDP

IVAN KLARIN, predsjednik SDP-a u Šibensko kninskoj županiji, žestoko je napao prvog čovjeka HDZ-a u toj županiji Antu Kulušića. Klarinovo priopćenje, objavljeno na stranicama šibensko-kninskog SDP-a, reakcija je na ranije priopćenje u kojem ga je Kulušić optužio za klevetu.

"Uopće me nije začudilo da se o važnim temama, kao što je izborni ciklus,  predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Ante Kulušić obraća priopćenjem, reagirajući na konferenciju za medije koju sam jučer održao. On kao dugogodišnji čelnik  nije sposoban javno izgovoriti dvije, tri suvisle prosto proširene rečenice, a njegova retorika govori u prilog činjenici da je u HDZ-u započeo 'lov na pozicije', odnosno borba za što bolji plasman na kandidacijskoj listi za Sabor RH", poručio je Klarin svom glavnom političkom suparniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klarin tvrdi da Kulušić svojim načinom komunikacije "pokazuje da je vlastito pozicioniranje iznad interesa ove Županije i njenih građana" pa dodaje:

"On je zadnja osoba koja može govoriti o nultoj stopi tolerancije, s obzirom da je lažni vojni invalid, a kao osoba koja je na visokoj poziciji u Hrvatskom nogometnom savezu doprinio je da se HNK Šibenik financijski i sportski uništi, s obzirom da su se protekle kampanje HDZ-a fiktivno financirale preko nogometnog kluba".

"Da osobe poput Ante Kulušića, Josipe Rimac i Božidara Kalmete, imaju i trunke moralne odgovornosti trenutno bi se prestale baviti politikom, jer im je važniji osobni probitak od dobrobiti građana", poručio je Klarin, referirajući se na činjenicu da su spomenutom trojcu pripale važne uloge u organizaciji HDZ-ove kampanje u Dalmaciji za naredne parlamentarne izbore.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara