Obračun u Splitu zbog slučaja likvidacije iz 2010. godine?

Obračun u Splitu zbog slučaja likvidacije iz 2010. godine?

Foto: Facebook

TONI ETEROVIĆ, vlasnik i glavni urednik portala udarno.com, napadnut je večeras u Splitu. Kraj pizzerije Galija dočekao ga je 23-godišnji mladić, Eterović tvrdi da zna o kome se radi.

"Zaštitu neću tražiti ni od Karamarkove, ni od Ostojićeve policije, već Europske komisije"

"Zaprijetio mi je zbog serije mojih tekstova o ubojstvu Ive Stipetića. Radi se o njegovom prijatelju. Zatražio je da prestanem pisati i napao me nekakvim čvrstim predmetom. Oteo mi je i plinski pištolj kojeg nosim za samoobranu. Slučaj sam prijavio policiji, ali od njih previše ne očekujem. Zaštitu neću tražiti ni od Karamarkove, ni od Ostojićeve policije, već su sve prijaviti još večeras Europskoj komisiji", izjavio je za Index Toni Eterović.

Ubojstvo Ive Stipetića i nakon dvije godine i dalje enigma za splitsku policiju

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ubojstvo Ive Stipetića podiglo je inače veliku prašinu u Splitu. Nađen je kod Klisa u prosincu 2010. godine sa dvije prostrijelne rane glave. Do danas nitko nije osumnjičen za njegovu likvidaciju. Eterović kaže da nema dokaze tko stoji iza ubojstva, ali je, tvrdi, podvlačio paralele...

Egzekucija Ive Stipetića i nestanak Petra Gilića, koji je uslijedio koji mjesec kasnije, najzvučniji su noviji slučajevi koje splitska policija i dalje ne može riješiti. Neko vrijeme pod tajnim nadzorom su bili i svi viđeniji mlađi pripadnici splitske kriminalne scene, no ni te mjere nisu dale rezultata.

Iz splitske policije potvrđeno nam je da znaju za okršaj kraj pizzerije. Još se ne zna što će biti, ali je moguće da i Eterović i 23-godišnjak dobiju po prekršajnu prijavu. Za prijetnju će još vidjeti što će...

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara