Ostavili poruku Vladi: "Plan21: Vi mast krast ju"

Ostavili poruku Vladi: "Plan21: Vi mast krast ju"

Foto: Snimio čitatelj

NA JEDNOM zagrebačkom nadvožnjaku osvanula je poruka Vladi napisana "engleskim jezikom" kakvim nas pojedini hrvatski političari sramote po Europi. Parafrazirano je popularno "pipl mast tras as" Ingrid Antičević Marinović u Vladino "vi mast krast ju".

"`Građanska akcija` je podsjetila Vladu da se neodgovorno ponašanje neće tolerirati. Na nadvožnjaku u Zagrebu osvanuo je transparent koji pokazuje kakvo građani imaju mišljenje o Vladi", stoji u priopćenju oponašatelja Građanske akcije, a od kojeg se iz prave Građanske akcije ograđuju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Obavještavamo vas da akcija stavljanja natpisa na nadvožnjak o kojoj ste danas izvijestili nije bila potez Građanske akcije. (Između ostalog, to je uočljivo jer nije bio transparent naše karakteristične boje, bijela slova na plavom, po kojem smo prepoznatljivi.) Ma koliko se slagali s izrečenim da ova Vlada vodi državu u propast i da treba odstupiti, što smo im višekratno i osobno rekli na Markovom trgu, nikad nismo niti ćemo se kititi tuđim perjem; ukoliko netko želi demonstrirati u sklopu Građanske akcije, dobrodošao je da nam se pridruži (ako nije fašist ili Facebook aktivist koji na ulicu ne izlazi), i molimo da nam se ne pripisuju tuđe akcije, ma koliko dobronamjerne bile", poručuju iz Građanske akcije.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara