Ostojić putuje u Španjolsku kako bi dogovorio suradnju u turizmu

Ostojić putuje u Španjolsku kako bi dogovorio suradnju u turizmu

Foto: Goran Šebelić/Cropix

MINISTAR turizma Veljko Ostojić će 3. i 4. lipnja 2012. godine službeno posjetiti Madrid. Susrest će se s ministrom industrije, energetike i turizma Joséom Manuelom Sorijem Lópezom te s državnom tajnicom za turizam Isabelom Maríom Borrego Cortés.

Tijekom posjeta Madridu ministar će se sastati i s glavnim tajnikom Svjetske turističke organizacije (UNWTO) Talebom Rifaijem te s njegovim suradnicima - izvršnim direktorom UNWTO-a Zoltanom Somogyijem te s direktoricom Regije Europa Isabel Garanom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U utorak, 5. lipnja, ministar će boraviti u Barceloni, gdje će razgovarati i s glavnom ravnateljicom za turizam u Vladi Katalonije Marian Muro i s predsjednikom Luke Barcelona Sixte Cambrom. Ministar će tijekom sastanka izmijeniti informacije o turističkim kretanjima između dviju zemalja te o svim bitnim pitanjima za suradnju.

Sastanak će održati i s predstavnicima privatnog sektora - vodećih španjolskih zrakoplovnih kompanija i ključnih turoperatora na španjolskom tržištu, koji već rade programe za Hrvatsku, pri čemu će razgovarati o načinima za jačanje suradnje na tržištu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara