Ostojić s ministrima zdravlja Srbije i RS-a: Ključan problem su protuepidemijske mjere

Ostojić s ministrima zdravlja Srbije i RS-a: Ključan problem su protuepidemijske mjere

Foto: Hina

MINISTAR zdravlja Republike Hrvatske Rajko Ostojić, ministar zdravlja Republike Srbije Zlatibor Lončar i ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Dragan Bogdanić održat će zajednički sastanak u Državnom stožeru za zaštitu i spašavanje Republike Hrvatske u Županji.

"Ključan problem su protuepidemijske mjere koje se provode na sva tri područja. Ono što nas čeka je dezinsekcija, zaprašivanje iz zraka. Započela je sa zemlje u Slavonskom Brodu, Gradišci i bit će u Županji. Hrvatska ima 18 tisuća hektara koje mora zaprašiti iz zraka, Republika Srpska nekih 47 tisuća, Federacija BIH 20-ak tisuća i za Srbiju ćemo podatke dobiti tiojekom dana ali radi se o desetinama tisuća hektara", rekao je Ostojić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ministri Ostojić, Lončar i Bogdanić posjetit će zatim naselje Morović u Srbiji nakon čega će se vratiti u Hrvatsku i obići Opću bolnicu Slavonski Brod „Dr. Josip Benčević“.

Ministri zdravlja Republike Hrvatske, Republike Srbije i Republike Srpske posjetit će i Dom zdravlja Doboj u Republici Srpskoj.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara