Petrina: Što će nam 75 tisuća državnih službenika? Pa to ne može Isus Krist servisirati

Petrina: Što će nam 75 tisuća državnih službenika? Pa to ne može Isus Krist servisirati

Foto: Facebook

PRIMOŠTENSKI načelnik Stipe Petrina planira na sljedeće izbore izaći zajedno s nezavisnim listama koje djeluju na lokalnim razinama. Među njima su i one Bože Petrova iz Metkovića, Ivana Kovačića iz Omiša te Ante Pranića iz Vrgorca. Petrina je s njima u ozbiljnim razgovorima, a na parlamentarne izbore bi izašli kao Most nezavisnih lista.

"Ideja o Mostu je izvrsna. Što se mene tiče, nema nikakvih problema da se udružimo na sljedećim parlamentarnim izborima. Cilj nam je "primoštenski model" prebaciti na Hrvatsku", kazao je Petrina za ŠibenikIn i dodaje da bi se s tim modelom "vanjski dug istopio za četiri godine".

Kazao je kako bi tada Hrvatska postala "zemlja meda i mlijeka".

"Sve što trenutno rade političke stranke prevara je birača koji se žele varati", kazao je Petrina.

Petrina o Kukuriku koaliciji: Oni su najgore lijenčine

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Primoštenski načelnik smatra kako država previše troši na plaće, te da je birokratski aparat veliki problem.

"Neka mi netko kaže što će nam 75.000 državnih službenika? Pa to ne može Isus Krist servisirati. Za ovu vladu sam još prije tri godine rekao da su Kukuriku prevaranti. Oni su najgore lijenčine", izjavio je Petrina za ŠibenikIn.

Primoštenski načelnik tvrdi kako mu ne treba političko prostituiranje. Želi uspjeh na nacionalnoj razini, a na nikakve kompromise ne želi pristajati. U Mostu vidi i Živi zid, odnosno Ivana Vilibora Sinčića koji je, prema Petrini, neophodan za koaliciju.

"Ima li još trunke mozga u Hrvata da stvore koaliciju ili grupu ljudi koja može zagorčati život nacistima iz HDZ-a koji su dobili krila zahvaljujući prevarantima iz Kukuriku koalicije. Možemo li osvojiti 40 mandata u Saboru? Hoćemo li nasilnike, prevarante i naciste razgoliti pa stvoriti novi put i mijenjati temelje ove države", pita se Petrina.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara