Pijan i bez vozačke autom udario 17-godišnjakinju pa pokušao pobjeći!

Foto: Arhiva

ZAGREBAČKA policija izvijestila je kako je sinoć, oko 22 sata u mjestu Petrovina Turopoljska, pijani 28-godišnjak naletio na 17-godišnju pješakinju i teško ju ozlijedio.

Vozač je bio pod utjecajem alkohola (2,28 g/kg) i imao je sudsku zabranu upravljanja motornim vozilom. Upravljao VW Golfom zagrebačkih registracijskih oznaka gradskom cestom L-311560 u smjeru sjevera, a približavajući se raskrižju Pokupske ulice prednjim dijelom vozila naletio je na pješakinju kojoj je liječnička pomoć pružena u KBC-u Zagreb.

Pokušao je pobjeći s mjesta nesreće, ali nije stigao daleko. Policija ga je uskoro ulovila zahvaljujući iskazima svjedoka, koji su pozvali policiju i Hitnu pomoć.

Četiri osobe ozlijeđene na autocesti A3

Dodajmo da su jučer ozlijeđene i četiri osobe na autocesti A3. Oko 8 sati, 55-godišnji kosovski državljanin upravljao je Opel Zafirom njemačkih nacionalnih registracijskih oznaka sjevernim kolnikom autoceste A3 u smjeru Zagreba.

Kod 64 kilometra sletio je na meki teren, a potom naletio u zaštitnu ogradu i nosač svijetlećeg portala. Lakše ozlijeđenom vozaču i teško ozlijeđenoj 50-godišnjoj putnici, državljanki Kosova liječnička pomoć pružena je u KB Dubrava, a ostaloj dvojici teško ozlijeđenih putnika - državljana Kosova (48, 44) liječnička pomoć pružena je u KBC Zagreb.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara