Pismo prijatelja nestale 15-godišnjakinje iz Subotice: "Vratite nam našu Tijanu"

Foto: blic.rs

I DALJE je u tijeku potraga za nestalom 15-godišnjom Tijanom Jurić iz Subotice kojoj se već devet dana gubi svaki trag. Njeni prijatelji uputili su državnom vrhu Srbije pismo u kojem apeliraju da im se pomogne u potrazi za Tijanom.

Pismo koje je objavio Blic napisali su Tijanina sestra Saška i prijatelji Sanja, Maja, Milivoje, Veljko, Seba, Luka, Nataša, Stefan, Daki, Milica, Dejan, Boris i Milica te ga uputili predsjedniku Srbije i srpskom premijeru te ministru policije.

"Policija sve čini kako bi je pronašla, ali je za nas, njene prijatelje, neizvjesnost koju proživljavamo teška i duga. Devet dana živimo bez saznanja o Tijani! Svim srcem vjerujemo da ćete učiniti sve što je u vašoj moći, da se naše želje ostvare i da je ponovo zagrlimo, da je pronađete živu i zdravu i da nam je vratite. Jer, vi to možete! Ono što mi možemo je opisati vam što osjećamo i upoznati vas s našom Tijanom", navodi se između ostalog u pismu.

Jedan od Tijaninih prijatelja napisao je: "Od dana tvog nestanka, sa tobom je pošlo i pola moje duše i volje da nastavim živjeti kao ranije. Danima ništa drugo ne radim, samo mislim o tebi i vrijeme provodim sa društvom sa kojim si provodila praznike i vikende. Obradovala bi me samo jedna vijest, da si živa i zdrava i da ćeš nam se vratiti! To će nam jedino uliti nadu u novi život!".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostale poruke Tijaninih prijatelja napisane u pismu srpskom državnom vrhu možete pročitati ovdje.

Nađeni tenisica i umjetni nokat

Ni poslije devet dana intenzivne policijske potrage za 15-godišnjom Tijanom Jurić iz Subotice nema konkretnih rezultata, a njezina sestra i prijatelji pisali su srbijanskom državnom vrhu tražeći da se učini sve kako bi se ona pronašla, prenosi u nedjelju Radio televizija Vojvodine (RTV).

Za nestalom Tijanom Jurić ne traga samo policija, nego se traga i putem društvenih mreža. Njezina sestra i prijatelji aktivirali su stranicu na Facebooku, "Pomozite da se nađe Tijana Jurić. Zajednica".

"Ona je moja sestra. Ne mogu, ne želim i neću zamisliti ni jedan dan svoga života bez nje. Molim Vas vratite mi je", napisala je među ostalim njezina sestra Saška.

Tijana Jurić posljednji put je viđena 26. srpnja oko jedan sat poslije ponoći u mjestu Bajmok, pokraj Subotice. Tijekom potrage pronađena je Tijanina bijela tenisica i umjetni nokat. Blic navodi kako je utvrđeno da otisci uzeti s pronađenih predmeta pripadaju njezinim prijateljima, s kojima je bila te večeri.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara