Počinju prijemni ispiti: Najbolje očekuju stipendije od čak 11.800 eura

Počinju prijemni ispiti: Najbolje očekuju stipendije od čak 11.800 eura

Foto: PR foto

POČINJU prijemni ispiti na RIT Croatia! Prijavi se odmah i studiraj vrhunske američke preddiplomske stručne studije Informacijskih tehnologija, Menadžmenta u turizmu, hotelijerstvu i uslužnim djelatnostima i Međunarodnog poslovanja. Ispite je moguće polagati u terminu od 8.lipnja do 12.lipnja u 10 gradova u Hrvatskoj i regiji. Za izlazak na prijemni ispit potrebno je popuniti neobvezujući obrazac za prijavu koji se nalazi OVDJE.

Zašto odabrati RIT Croatia?

Studenti iz cijelog svijeta, kampusi u Dubrovniku i Zagrebu, američki i europski profesori s bogatim akademskim i profesionalnim iskustvom, praksa u Americi ili Dubaiju, američka i hrvatska diploma, izrazito visok postotak zapošljavanja diplomanata… Prema našim podacima, većina diplomanata najviše radi u turizmu i ugostiteljstvu, IT industriji, obrazovanju, državnim institucijama, marketingu i prodaji. Također, prosječna mjesečna neto plaća  naših diplomanata prelazi 9 500 kn.  

"RIT je odlična odskočna daska u poslovni svijet upravo iz razloga što studente uči inovativnošću/kreativnošću, profesionalnim radnim navikama i praktičnom iskustvu od samog početka studija pa sve do završnog diplomskog rada. Ponude za zapošljavanje koje sam dobio prije završetka studija iz tri različite industrije pokazuju širinu kolegija te vrijednost prakse prije završetka studija. Na RIT-u sam naučio i vrijednost prenošenja znanja i iskustava iz jedne industrije u drugu - nije li sjajno da se iskustvo "userexperience" iz 7* hotela može očekivati odnosno preslikati i u jedan telekom ili čak u inovativnu mobilnu aplikaciju?!", govori Izet Ždralović, diplomant RIT Croatia i suosnivač tvrtke koja osmislila planetarno popularnu mobilnu aplikaciju PhotoMath koja je proglašena jednom od najboljih inovacija 2014. godine i koju je dosad preuzelo više milijuna korisnika!

Pogledaj što o nama kažu naši diplomanti Ana, Tana i Nikša.

STUDIRAJ UZ VRIJEDNU STIPENDIJU! PRIJAVI SE ZA FINANCIJSKU POTPORU!

Za najbolje kandidate pripremili smo vrlo vrijedne stipendije! Dijelimo ukupno četiri stipendije:

Najbolje kandidate za svaki studij odabrat će stručna komisija na temelju postignutih rezultata na prijemnom ispitu. Osvojenu stipendiju kandidati mogu iskoristiti tijekom četiri godine studija.

Rezultati natjecanja za stipendije će biti objavljeni na našim web stranicama. Kandidati koji ne ostvare pravo na stipendiju, a zadovolje upisne kriterije, biti će razmotreni za financijsku potporu za studij u iznosima do 7000,00 EUR. 

ŠTO JE VAŽNO ZNATI ZA PRIJAVU NA PRIJEMNI ISPIT?

Prijemni ispiti će se održati u 10 gradova u Hrvatskoj i regiji. Više informacija nalazi se OVDJE.

Prijemnom ispitu mogu pristupiti:

  • ovogodišnji maturanti,
  • kandidati koji su prijašnjih godina završili četverogodišnje srednjoškolsko obrazovanje,
  • kandidati koji su završili trogodišnje srednjoškolsko obrazovanje,
  • kandidati koji su srednjoškolsko obrazovanje završili izvan Republike Hrvatske.

Za izlazak na prijemni ispit potrebno je popuniti neobvezujući obrazac za prijavu koji se nalazi OVDJE.

Prijemni ispit na RIT Croatiase ne naplaćuje.

Za više informacija obratite se Odjelu za upise na e-mail: admissions@croatia.rit.edu, tel: + 385 (0) 1 643 9100 / + 385 (0) 20 433 000 ili posjetite www.croatia.rit.edu

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?