Pokrali trgovinu u Varaždinu, pretukli prodavačicu pa napali policiju

Pokrali trgovinu u Varaždinu, pretukli prodavačicu pa napali policiju

Ilustracija: Arhiva

ZBOG napada na policajce koji su istraživali razbojstvo počinjeno jučer u Varaždinu, policija podnosi kaznene prijave protiv više osoba, od kojih će jedna danas biti predana pritvorskom nadzorniku, izvijestila je danas varaždinska Policijska uprava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Slovenska državljanka (41) s boravištem u Varaždinu, 42-godišnji muškarac i još jedna jedna ženska osoba jučer oko 7,15 sati su u trgovini u Dravskoj ulici uzeli artikle i otišli ne plativši ih, a kad ih je prodavačica upozorila da moraju platiti robu koju su uzeli, 41-godišnjakinja ju je izudarala po glavi i tijelu.

Varaždinska policija izvještava da su policijske službenike, koji su radili na pronalasku počinitelja, napali 42-godišnjak, 62-godišnja žena te 17-godišnji maloljetnik, počinivši kaznena djela napada na službenu osobu, prisile prema službenoj osobi te prijetnje.

Protiv njih će biti podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, a 42-godišnjak će tijekom današnjeg dana biti predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske, navodi se u policijskom izvješću.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara