Posebna regulacija prometa 4. i 6. siječnja u Zagrebu zbog Snježne kraljice

Posebna regulacija prometa 4. i 6. siječnja u Zagrebu zbog Snježne kraljice

Foto: FAH

ZBOG skijaških natjecanja FIS Svjetskog kupa "VIP Snow Queen Trophy 2015.", koji se održavaju 4. i 6. siječnja, na snazi je posebna regulacija prometa na području Zagreba, Gornje Bistre i Stubičkih Toplica.

Zatvaranje i preusmjeravanje prometa te privremena regulacija prometa označit će se odgovarajućom prometnom signalizacijom, a na blokadnim punktovima prometom će upravljati policijski službenici i redarska služba.

Više cesta zatvoreno

Zagrebačka policija izvijestila je u subotu da se sav promet, osim busa ZET-a, vozila s dozvolom i akreditacijom, zatvara više cesta na području Zagreba.

Tako je zatvorena prilazna cesta Tomislavovom domu od skretanja sa Sljemenske ceste do TV tornja 3. siječnja od 6 sati do 7. siječnja do 13 sati.

Gračanska cesta i Markuševečka cestu od Blizneca do Jazbine bit će zatvorena 4. siječnja od 6.30 do 19 sati i 6. siječnja od 10.30 do 21 sat. Promet vozilima stanara Gračana u vrijeme zabrane bit će dozvoljen samo iz smjera Markuševca i Jazbine.

Ksaverska cesta od Jandrićeve do Gračanske i Ulice Mlinovi od Gračanske do Jandrićeve zatvorena će biti 4. siječnja od 6.30 do 19 sati i 6. siječnja od 10.30 do 21 sat. Prilaz Kraljičinom zdencu zatvoren će biti 4. siječnja od 6.30 do 19 sati i 6. siječnja od 10.30 do 21 sat.

Obustavljanje tramvajskog prometa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obustavlja se i tramvajski promet preko Trga bana Josipa Jelačića 5. siječnja od 18.45 do 21.45 sati.

Za sav promet, osim vozila s dozvolom i akreditacijom, promet se zatvara i na području Gornje Bistre.

Sljemenska cesta od kamenoloma Gornja Bistra do Sljemena bit će zatvorena od 3. siječnja od 6 do 7. siječnja do 13 sati.

Sljemenska ulica, Bolnička ulica, Ribnička ulica, Bajzečeva ulica, Radićeva ulica, Vinogradska ulica, Sejurska ulica, Strojarska ulica, Tesrarska ulica i Gorska ulica u naselju Gornja Bistra bit će zatvorena 4. siječnja i 6. siječnja. Promet vozilima stanara Gornje Bistre u vrijeme zabrane bit će dozvoljen samo radi dolaska i i parkiranja u dvorištu obiteljskih kuća.

Za sav se promet, osim vozila s dozvolom i akreditacijom, na području Stubičkih Toplica zatvara se Sljemenska cesta (Ž2219) od mjesta Pile do vrha Sljemena 4. i 6. siječnja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara