Pregazila biciklista i pobjegla s mjesta nesreće, njen muž lažno krivnju preuzeo na sebe

Foto: Ilustracija

NAKON pet dana varaždinska policija utvrdila je identitet biciklista poginulog u prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu u Druškovcu, u blizini Ivanca, te da je krivac za nesreću vozačica automobila, a ne muškarac koji je krivnju preuzeo na sebe.

Kako se navodi u policijskom izvješću, stradao je 77-godišnji stranac na privremenom boravku u Hrvatskoj. Osim što je policija utvrdila njegov identitet, otkrila je i tko je te večeri bio za upravljačem automobila. Iako je najprije rečeno da je automobilom upravljao 54-godišnji muškarac, kriminalističkom istragom utvrđeno je da ga je vozila žena u toj dobi.

Ona je te večeri, nešto poslije 20 sati, automobilom udarila u stražnji dio bicikla. Od siline udarca, muškarac je pao na cestu, a bicikl je završio u obližnjem jarku. Nakon toga vozačica je pobjegla s mjesta nesreće. Sljedeći dan policija je za prometnu nesreću "okrivila" 54-godišnjaka, a naknadnom istragom utvrdila je da je ipak riječ o vozačici.

Kako je za Hinu potvrdio Matko Murić iz varaždinske Policijske uprave, riječ je o muškarcu i ženi koji žive na istoj adresi, a policija još utvrđuje motive njihova lažnog prijavljivanja i prikrivanja istine.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara