Princ Andrew optužen da je spavao s maloljetnom seksualnom robinjom

Princ Andrew optužen da je spavao s maloljetnom seksualnom robinjom

Foto: Guliver Image / Getty Images

ŽENA koja tvrdi da je kao maloljetnica više puta primorana na seksualne odnose, navela je ime princa Andrewa u sudskim dokumentima predanim floridskom sudu.

Neimenovana žena tvrdi kako ju je investicijski bankar Jeffrey Epstein "posuđivao" svojim bogatim prijateljima kao "seksualnu robinju". Žena tvrdi kako je više puta bila prisiljena na seksualne odnose s princom Andrewom. Navela je kako su seksualne odnose imali u Londonu, New Yorku i na jednom privatnom karipskom otoku.

Optužba protiv princa Andrewa, vojvode od Yorka, dio je sudskog procesa protiv Jeffreya Epsteina koji je optužen za prisiljavanje maloljetnih osoba na seksualne odnose s njim i njegovim partnerima.

Epstein već odslužio jednu kaznu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekoliko djevojaka pokrenulo je postupak pred sudom na Floridi, a jedna od njih tvrdi da ju je Epstein nekoliko puta i silovao. Sve se navodno dogodilo između 1999. i 2000. godine. Jedna od djevojaka imala je tada 17 godina te je navodno bila primorana na seksualne odnose s princom Andrewom.

Epstein je već odslužio kaznu od 13 mjeseci zato što je platio seksualne usluge 14-godišnjoj djevojci.

Buckinghamska palača u priopćenju je navela kako su "insinuacije na neprimjerene odnose sa maloljetnom osobom kategorički netočne". Naveli su i da se princ Andrew neće oglašavati vezano uz te navode jer se postupak ne vodi protiv njega, već protiv Epsteina.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara