Produžili mu pritvor: Pavlović u zatvoru čeka suđenje za zlostavljanje dječaka

Produžili mu pritvor: Pavlović u zatvoru čeka suđenje za zlostavljanje dječaka

Foto: Youtube

PROTIV Ante Pavlovića, pritvorenog lani u studenome zbog sumnje da je tijekom seanse zlostavljao 11-godišnjeg dječaka, Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu podiglo je optužnicu, potvrdili su nam u Državnom odvjetništvu.

Optužno vijeće prihvatilo je u petak prijedlog da se samozvanom kiropraktičaru produlji pritvor sve do kraja sudačke rasprave.

Pavlović je uhićen nakon što je Index otkrio snimku na kojoj viče na dječaka i traži od njega da skine hlače. Dječakovo odbijanje razljutilo ga je još više pa ga je pokušao silom skinuti, na što je prestravljeno dijete pozvalo oca upomoć.

Naštetio dječakovu razvoju

Prema optužnici, Pavlovića terete da da je zlostavljao dječaka, odnosno da ga je prisiljavao da radi stvari protivno svojoj volji, što je naštetilo njegovu razvoju. Sudit će mu se i što je seansu liječenja snimao, te objavio na YouTubeu, čime je zlostavljanje bilo dostupno većem broju ljudi.

Za zlostavljanje djeteta kazna je od šest mjeseci do pet godina zatvora, a za snimanje i stavljanje na internetske stranice do tri godine.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara