Pronađen Poljak koji je nestao kod Omiša, policija u Čakovcu traga za 50-godišnjakom

Foto: MUP

POLICIJA je danas zaprimila prijavu kako se jučer oko 14 sati s područja Omiša, s plaže autokampa Ribnjak, najvjerojatnije pješice udaljio u nepoznato 45-godišnji državljanin Poljske.

Nestali muškarac je rođen 1969 godine, visok je oko 182 cm, kraće sijede kose, srednje tjelesne građe. U trenutku udaljenja bio je bez obuće, te odjeven u polo-majicu narančaste boje (s vodoravnom prugom širine 2 cm) i  kratke hlače bijele boje.

Policija je poslijepodne izvijestila da je Poljak pronađen i neozlijeđen.

Policija u Čakovcu traga za 50-godišnjakom

Policijska uprava međimurska zaprimila je prijavu da je 21. srpnja ove godine nestao 50-godišnji LJudevit Žemljić iz Donjeg Vidovca, koji je nakon liječenja otpušten iz bolnice u Čakovcu, ali se do današnjeg dana nije vratio kući.U trenutku nestanka bio je obučen u zelenu trenirku i plave natikače. Visine je oko 160 cm, srednje tjelesne građe, kratke prosijede kose i kestenjastih očiju.

Mole se građani da, ukoliko imaju bilo kakva saznanja koja bi mogla pomoći da se Ljudevit pronađe, ili uoče osobu koja bi odgovarala opisu, o tome odmah obavijeste policiju na broj 192. Svoje informacije mogu dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara