Pupovac sam sebi najbolji: Kritizirao vladajuće i oporbu pa pozvao birače da mu daju preferencijalni glas

Foto: FAH

MILORAD PUPOVAC, jedanaesti na listi br. 20 Kukuriku koalicije za izbore u Europski parlament, na današnjem skupu u Karlovcu pozvao je birače da glasaju za tu listu i njemu daju svoj preferencijalni glas.

Pupovac je rekao da je on na listi Kukuriku koalicije kao ugledni građanin, a da u kampanji ima logističku podršku Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) koje je potpredsjednik, Srpskog narodnog vijeća, Prosvjete, Privrednika, nekih drugih manjinskih zajednica, niza nevladinih udruga koje se bave ljudskim pravima, te Saveza antifašističkih boraca. Raspoloženje u SDSS-u tijekom ove kampanje je entuzijastično, a spomenute organizacije, rekao je, preporučile su članstvu da glasaju za listu br. 20 i, zaokruživanjem broja 11 na listi, njemu daju svoj preferencijalni glas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Stranke Kukuriku koalicije, na čijoj sam listi, su nam veoma bliske, ali još nemaju dovoljno snage da se s nama upuste u otvorenu suradnju, no u EU parlamentu ćemo krenuti zajedno zato što treba sačuvati vrijednosti tolerancije. Što se HDZ-a tiče, surađivali su s nama kada je trebalo voditi Hrvatsku u Europu, a danas misle da ne treba čuvati tu toleranciju, misle da se danas treba vratiti u stanje tijekom devedesetih i obnavljati retoriku devedesetih", rekao je Pupovac.

Kritiku je uputio i vladajućoj stranici. "Nažalost ovi naši nespretni partneri, na vlasti, nikako da se opamete i shvate da vlast nije samo u tome da je imaš, nego da je spretno, umješno i uspješno vodiš i radiš što je moguće manje grešaka, ako već ne možeš uraditi neki veliki pomak“, rekao je Pupovac, koji smatra da stanje jest takvo da ne može biti velikih pomaka.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara