Pusić: Vodstvo HNS-a neće se mijenjati prije izbora, izloženi smo medijskim napadima

Pusić: Vodstvo HNS-a neće se mijenjati prije izbora, izloženi smo medijskim napadima

Foto: HNS

HNS ĆE se do ljeta usuglasiti kako i s kim izlazi na izbore, kazala je predsjednica ove stranke Vesna Pusić na 10. sjednici Središnjeg odbora HNS-a koja je održana u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Postoji želja da se HNS destabilizira i eliminira kao politički partner uoči nadolazećih izbora, što se čini medijskim napadima, a to ima za funkciju da se stranka obezglavi. Podsjećam da je HNS jedina politička stranka koja je pokrenula postepenu smjenu generacija i vodstvo stranke se neće mijenjati prije parlamentarnih izbora, nego prema Statutu HNS-a, nakon izbora", rekla je Vesna Pusić.

Član predsjedništva HNS-a i župan Međimurske županije Matija Posavec medijske napise o unutarstranačkim sukobima u HNS-u je nazvao bezobraznim i prljavim poručivši da je uvijek iznosio svoje stavove punim imenom i prezimenom te da se nikada nije skrivao iza nekog drugog.

"Važno je unutar stranke otvarati dijalog i na vrijeme progovarati o stvarima s kojima nismo zadovoljni, ne dopuštajući da nezadovoljstvo tinja. Medijski napisi o frakcijama i puču nisu istiniti, to je krajnje bezobrazno", rekao je Posavec i zaključio da je zadaća motivirati ljude na terenu i pobijediti na idućim parlamentarnim izborima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara